Yhteistyökumppanit

HerTon joukkueissa toimii tällä hetkellä lähes 400 lasta, nuorta ja aikuista. Toimintaa on viisivuotiasta alkaen ja ikähaitarin toisessa päässä vanhimmat pelaajat ovat jo reilusti keski-iässä. Valtaosa HerTon pelaajista on tällä hetkellä junioreita, noin kaksi kolmasosaa.

Junioritoiminnan kulmakivinä on pidetty uudesta startista asti sitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua toimintaan, riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Yhteistyökumppanimme mahdollistavat mm. kausimaksustipendien jakamisen, jotta jokaisen lapsen harrastus saa jatkua niin kauan kuin pelihaluja riittää.

Toiminnan kasvaessa etsimme uusia yhteistyökumppaneita tukemaan toimintaa. Voit olla yhteydessä seuraan herto.juniorit(at)gmail.com.

Kiitämme lämpimästi tähän mennessä HerToa tukeneita yrityksiä!

Herttoniemen silmälasi

Herttoniemen silmälasi on paikallinen optikkoliike, jolla pitkä kokemus herttoniemeläisten palvelemisesta. Liike on Herttoniemen metroaseman kupeessa, Herttaa vastapäätä – Hiihtäjäntie 1, katutasossa.

Omistajat Anne ja Heidi kirjoittivat HerTon tukemisesta näin

”Itsekin nyt jo aikuisten nuorten äiteinä koemme, että lasten ja nuorten on tärkeää saada harrastaa. Harrastukset väistämättä maksaa ja mitä enemmän löytyy ulkopuolisia tukijoita sen pienemmiksi harrastusmaksut saadaan. Haluamme ”kylän” paikallisina yrittäjinä kantaa kortemme kekoon tässä tärkeässä asiassa ja nimenomaan tukea paikallista seuraa.”

Herttoniemen silmälasin verkkosivut 

Sähköpyöräkeskus

Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti, ympäristöä kunnioittaen. Heidän tavoitteeseensa sopii myös paikallisen, vapaaehtoisvoimin toimivan urheiluseuran tukeminen – lähiliikuntaan on helppo osallistua vaikka omalla fillarilla.

Liikkeen tilat ovat Herttoniemen teollisuusalueella, osoitteessa Pikkupurontie 2 ja verkkokauppa löytyy täältä.