United – pojat 2009-2010

HerTo United on vuonna 2009 ja vuonna 2010 syntyneiden poikien joukkue. Se perustettiin keväällä 2021, kun v. 2010 syntyneet Sopulit ja v. 2009 syntyneet Ilvekset yhdistyivät yhdeksi joukkueeksi.

Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa: keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Vuosaaren Kartanon tekonurmella ja torstaisin Herttoniemen liikuntapuistossa. Joukkueessa on noin 30 pelaajaa ja kaksi peliryhmää, jotka pelaavat piirisarjaa 3. ja 5. tasoilla. Joukkue osallistuu  vuoden aikana myös turnauksiin kuten Hesa Cupiin, Pingviini Cupiin  ja LPS:n syysturnaukseen haaste- ja harrastetasoille. Talvikaudella osallistumme Talviliigaan sekä pelaamme harkkamatseja.

Tarjolla on kilpailullisempaa ja tavoitteellisempaa toimintaa jo pidempään pelanneille, mutta myös sopiva harrastus niille, joita futiskärpänen on vasta puraissut. Joukkueessa toimii neljä valmentajaa, jotka mahdollistavat laadukkaat ja monipuoliset treenit – jokaiselle pelaajalle riittää aikaa ja yksilöllistä ohjausta. Treeneissä harjoitellaan paljon pienryhmissä, jotta pelaajille tulee paljon toistoja ja aktiivista tekemistä.

Joukkueesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä tiedottajaan Heidi Moisioon (herto.united@gmail.com).

Joukkueenjohtajana toimii Hanna Pihkola, ja joukkuetta valmentavat Jani Korhonen, Miikka Toivonen, Erkki Hildén ja Juuso Kiuru.