Seuran jäsenille

Ilmoittautumiset, yhteystiedot, laskut – MyClub

MyClub on Herton käytössä oleva alusta, jolla ilmoittaudutaan treeneihin, peleihin ja muihin tapahtumiin ja samalla se on seuran jäsenrekisteri ja laskutusohjelma. MyClubiin luo jokainen itse oman tunnuksen. Apua käyttöön saa oman joukkueen tiedottajalta.

HerTon kirjautumissivu


Varusteet – Pelikamat.net

HerTon juniorijoukkueissa pakollisten varusteiden määrä on haluttu pitää maltillisena. Useimmiten pelaamiseen tarvitaan seuravarusteita vain pelipait ja -sukat. Shortseista ja housuista on joukkuekohtaisia käytäntöjä. Verkkatakkien tai hupparien hankkiminen on vapaaehtoista.

Seuravarusteiden lisäksi pakollinen varuste on säärisuojat. Nappiksissa on paljon valikoimaa ja niitä hankkiessa kannattaa kertoa myyjälle harjoitteleeko enimmäkseen hiekka- vai tekonurmialustalla.

Seuravarusteet tilataan Pelikamat.net verkkokaupasta. Ennen paidan tilaamista, varmista oman joukkueen tiedottajalta tai joukkueenjohtajalta, millaisella paidalla joukkue pelaa.

Varusteet kiertää HerTon junnuperheissä

HerTon pelivarusteita, palloja, nappiksia ja säärisuojia voi katsastaa käytettynä myös tähän tarkoitukseen perustetusta fb-ryhmästä. Tsekkaathan ryhmän säännöt ennen kaupankäyntiä. Ryhmä on muutaman vanhemman perustama, eikä varsinaisesti HerTon toimintaa.


HerTon yhteistyökumppaneita

HerTon toimintaa tukee vuosittain muutamia yhteistyökumppaneita. Tuoreimmat yhteistyökumppanit näet tästä alta. Kiitämme yrittäjiä lämpimästi tuesta!

Herttoniemen silmälasi

Herttoniemen silmälasi on paikallinen optikkoliike, jolla pitkä kokemus herttoniemeläisten palvelemisesta. Liike on Herttoniemen metroaseman kupeessa, Herttaa vastapäätä – Hiihtäjäntie 1, katutasossa.

HerTolaisille liike tarjoaa 30% alennuksen normaalihintaisista silmälaseista, ja 10% alennuksen piilolinsseistä. Alennuksen saa kertomalla, että perheessä on HerTon jäsen.

Herttoniemen silmälasin verkkosivut 

Sähköpyöräkeskus

Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti, ympäristöä kunnioittaen. Myynnissä on kattava valikoima sähköpyöriä ja pyöräilytarvikkeita.
Liikkeen tilat ovat Herttoniemen teollisuusalueella, osoitteessa Pikkupurontie 2.

Sähköpyöräkeskuksen verkkokauppaan