Ilmoittautuminen 2016 syntyneiden joukkueeseen alkaa 3.5. kello 18

HerToon on perustettu uusi joukkue vuonna 2016 syntyneille tytöille ja pojille!

JOUKKUEEN KESÄKAUSI on 26.5.-23.6. sekä taas kesätauon jälkeen 11.8-29.9.2021 Joukkueeseen pääsee 17 ensin ilmoittautunutta, seuraavat ovat jonossa siltä varalta, että tilaa ryhmästä vapautuu.

HARJOITUKSET PIDETÄÄN Herttoniemen liikuntapuistossa, Siilitie 12, keskiviikkoisin kello 18-19. Harkoissa ollaan hyvällä mielellä, tutustutaan jalkapalloon ja leikitään erilaisia liikuntaleikkejä. Harjoituksia vetää kolme tehtävään sitoutunutta vapaaehtoista vanhempaa. Joukkueen toiminta jatkuu talvikaudella sisätreeneissä.

KESÄKAUDEN HINTA on 65 €. Maksu sisältää harjoitukset, T-paidan sekä pelipassin, joka kattaa pelaajan vakuutuksen. Huomioitavaa on, että vakuutus astuu voimaan ja T-paidan saa vasta, kun kausimaksu on maksettu ja seura on rekisteröinyt lapsen. Jokaiselta pelaajalta laskutetaan myös seuran jäsenmaksu, tänä vuonna 30€.

HARJOITUKSISSA TARVITTAVAT VARUSTEET:
– Lenkkarit tai nappikset
– Verkkarit, ulkoiluhousut tai hiekkahousut+pelisukat
– Juomapullo
– Koon 3 jalkapallo, jos kotoa löytyy. HerTo myös lainaa palloja harjoituksiin.
– Säärisuojat ovat suositeltavat. Ei pakolliset, mutta estävät kolhuja.

ILMOITA LAPSESI MUKAAN:
Ilmoitautuminen tapahtuu MyClub-järjestelmässä ja linkki ilmoittautumiseen avautuu 3.5.2021 kello 18. Sinun tulee ensin luoda MyClubiin tili, ja sen jälkeen pääset ilmoittamaan lapsesi mukaan.
https://herto.myclub.fi/flow/events/2923858

Lisätietoa joukkueen toiminnasta saa: herto.ketut@gmail.com