Uusi joukkue 2016 syntyneille

HerTo etsii aikuisia käynnistämään vuonna 2016 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallojoukkuetta! 

Suunnitelmissamme on perustaa jalkapallojoukkue vuonna 2016 syntyneille tytöille ja pojille, mutta tarvitsemme mukaan muutamia vanhempia, jotka osallistuisivat joukkueen toimintaan joko valmentajana, apuvalmentajina tai tiedottajana. Uusi joukkue aloittaa toimintansa, mikäli löydämme riittävän määrän aikuisia pyörittämään toimintaa.

Uusi joukkue harjoittelee Herttoniemen urheilupuiston kentällä toukokuun lopusta juhannukseen, ja kesätauon jälkeen elokuun alusta syyskuun loppuun. Huomioimme tietysti koronatilanteen ja -rajoitukset.

Harkoissa ollaan hyvällä mielellä, tutustutaan jalkapalloon ja leikitään erilaisia liikuntaleikkejä. Aiempi valmennuskokemus on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä, ja halukkailla on mahdollisuus osallistua Palloliiton valmennuskoulutukseen. Apuja ja perehdytystä tehtäviin saa seuralta. Tiedotustehtäviin kuuluu muun muassa vanhempien informoimista harjoituksiin liittyvistä asioista sekä yhteystietojen keräämistä ja ylläpitoa. Tähänkin perehdytetään.

Mikäli kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen sallak13@gmail.com. Kiinnostuneiden kesken järjestetään yhteinen palaveri huhtikuun alkupuolella (etäyhteydellä rajoitukset huomioiden). Voit tulla palaveriin mukaan ilman sitoutumispaineita.

Pelaajien ilmoittautumisesta tiedotetaan erikseen huhtikuun aikana, mikäli tarvittavat aikuiset löytyvät.
Tervetuloa mukaan!