Ilmoittautuminen Mäyriin auki 13.4!

Juuri perustetussa HerTon Mäyrät -joukkueessa pelaavat vuonna 2012 syntyneet lapset. Ilmoita lapsesi mukaan jalkapalloilemaan ja liikkumaan innostavassa seurassa kesäksi 2017!

HARJOITUKSET pidetään torstai-iltaisin kello 17.15-18.00. Kausi alkaa 11.5.2017, kesätauko pidetään 29.6.–3.8. ja harkat jatkuvat 10.8. Ulkokausi päättyy 28.9.

Harjoitukset ovat Herttoniemen liikuntapuiston kentällä osoitteessa Siilitie 12.

JOUKKUETTA valmentavat alkukaudella touko-kesäkuussa Toni Malm, Paula Vertainen-Zimmel ja Mike Mcintosh. Valmentajilla on kokemusta sekä jalkapallosta että ryhmän ohjaamisesta. Toimintaa ohjaa reilun pelin meininki ja liikkumisen ilo.

Ryhmään otetaan yhteensä 15 lasta. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 13.4. klo 9.00 näille sivuille tulevalla nettilomakkeella. Perheille ilmoitetaan 2.5. mennessä, onko oma lapsi päässyt mukaan toimintaan.

KESÄKAUDEN HINTA on 75 €. Maksu sisältää HerTon jäsenmaksun, harjoitukset sekä t-paidan. Lasku lähetetään vahvistusviestin yhteydessä. Mäyrät -joukkueen toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset vanhemmat ja lisää vastuunkantajia tarvitaan.

TARVITTAVAT VARUSTEET:
– lenkkarit tai nappikset,
– verkkarit, ulkoiluhousut tai hiekkahousut+pelisukat
– juomapullo
– koon 3 jalkapallo, jos kotoa löytyy. HerTo myös lainaa palloja harjoituksiin.

mayra