Oravien kova kauden avaus!

13223601_10154939607152178_1700038522_o (1) Oravat, nuo HerTon pienimmät vipeltäjät, ovat ottaneet Liikuntapuiston kentänkulman mallikkaasti haltuunsa! Joillekin meidän 4–5-vuotiaista pallo on vanha tuttavuus, toiset taas vasta aloittelevat tutustumaan uuteen, pyöreään ystäväänsä. Joka tapauksessa kaikki innokkaat viherpaidat nähtiin jo ensimmäisestä treenikerrasta lähtien kikkailemassa pallon kanssa hyvällä fiiliksellä, leikin tiimellyksessä. Hiekka pöllysi pienten fudiskenkien alla aurinkoisella kentällä ja hiki virtasi. Tiimikavereita muistettiin tyylikkäillä syötöillä, ja huikeita laukauksia tykitettiin suoraan maaliin. Leikki sujui kuin leikki – ja oravanpyörä ja krokotiili olivat kaikkien huulilla harkkojen jälkeen. Oravien kesäkauden kovat tavoitteet ovat tällä jengillä leikiten saavutettavissa: ”Osaamme leikkiä porukassa. Haluamme ja osaamme pelata pienpelejä siten, että tiedämme mihin suuntaan pelataan ja ketkä ovat omia pelaajia, ketkä vastustajia.”

Go Oravat!