Mukaan toimintaan!

Jalkapalloilemaan?

Tiedot lasten ja aikuisten harrastejoukkueista sekä niihin liittymisestä löytyvät omilta alisivustoiltaan: Lapset ja nuoret sekä Aikuiset -> Harrastajat.

Taustavoimaksi?

HerTon junnutoiminta pohjaa vapaaehtoistyölle ja siksi meillä on käyttöä monenlaiselle osaamiselle. Haluaisitko kehittyä valmentajaksi tai tarjota osaamisesi vaikkapa viestinnän käyttöön? Oletko tietojenhallinnan ässä ja haluaisit tukea paikallista toimijaa? Laita rohkeasti viestiä ja jutellaan, mikä homma sopisi just sulle: hertojuniorit(at)gmail.com.

Vuonna 2016 syntyneet?

Joukkue vuonna 2016 syntyneille lapsille on tarkoitus perustaa keväällä 2021. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ja mahdolllistamaan taas uuden joukkueen palloilun ja liikunnan, niin ole yhteydessä hertojuniorit(at)gmail.com.  HerTon joukkueiden toiminta perustuu vapaaehtoistyölle ja siksi monenlaisia tekijöitä tarvitaan joka joukkueeseen.

17310363_10154996319115900_8130664421445437965_o

Harkoissa tutustutaan jalkapalloon ja leikitään erilaisia liikuntaleikkejä. Aiempi valmennuskokemus on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä, ja halukkailla on mahdollisuus osallistua Palloliiton valmennuskoulutukseen. Apuja ja perehdytystä tehtäviin saa myös muiden joukkueiden vetäjiltä ja tiedottajilta. Tiedotustehtäviin kuuluu mm. vanhempien informoimista harjoituksiin liittyvistä asioista, sekä yhteystietojen keräämistä ja ylläpitoa.

Mikäli kiinnostuit, laita mahdollisimman pian viestiä hertojuniorit(at)gmail.com. Kiinnostuneiden kesken järjestetään yhteinen palaveri helmikuussa 2019. Pelaajien ilmoittautumisesta tiedotetaan erikseen maaliskuun aikana, mikäli tarvittavat aikuiset löytyvät.

Tervetuloa mukaan!